Revaho

"Nieuw Mini Sigma filter bespaart operationele kosten"

De Mini Sigma is het nieuwe automatische zelfreinigende filter van Amiad. Dit duurzame filter is een lichtgewicht met een maximale installatie flexibiliteit. Het filter is op iedere plek in het watersysteem inzetbaar waardoor het handmatig schoonmaken van een filterscherm niet meer noodzakelijk is. Doordat er eenvoudig meerdere filters parallel geplaatst kunnen worden, kunnen er nagenoeg onbeperkt grote capaciteiten gerealiseerd worden. Door de 3 verschillende modellen, die modulair koppelbaar zijn, en de keuze uit verschillende filterschermen, is het Mini Sigma filter breed toepasbaar in druppel-, beregening- en eb & vloed systemen voor bedekte en buiten teelten. Ook bespaart de Mini Sigma operationele kosten door een zeer lage spoelwater en energieverbruik.

Eenvoudige bediening
Middels een ADI-P controller kan men het filter zelf bedienen vanaf de smartphone met een gratis app. Op eenvoudige wijze kunnen de prestaties van het filter worden gemonitord en gedeeld met iedereen over de hele wereld door ze te versturen via bijvoorbeeld mail of WhatsApp.

Kwaliteitsgarantie
Om zeker te zijn van de juiste kwaliteit heeft Revaho de afgelopen maanden het Mini Sigma filter in de Nederlandse praktijk getest. De resultaten hiervan zijn naar eigen zeggen erg positief.

Voor meer informatie:
Revaho
Aartsdijkweg 22
2676 LE Maasdijk
T: +31(0)174-525444
E: info@revaho.nl
www.revaho.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.