Veel belangstelling voor Groen & Wonen Event in Woonmall Alexandrium

Afgelopen 12 en 13 oktober vond het eerste Groen & Wonen Event plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. De gehele maand oktober is in het winkelcentrum naast Woonmaand nu ook Groenmaand, want bloemen en planten zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Het Groen & Wonen event wordt indien mogelijk komend jaar herhaald.

Het evenement in de Woonmall trok 11.000 bezoekers. Deze bezochten de 4 stijlkamers, de doorlopende demonstraties en presentaties. Alle gemaakte arrangementen werden uitgebreid gefotografeerd en tientallen consumenten hebben, voor de camera in de GreenBox, hun mening gegeven over groen in hun interieur.

De gemaakte fotografie in de drie woonstijlen ‘Sfeervol’, ‘Stoer’ en ‘Modern’ en de gemaakte how-to-make en sfeervideo’s worden de komende periode gepost op de online bloemistenplantfora Bloomtube & Flower Factor met als doel 10-duizenden bloemisten wereldwijd te inspireren en activeren.

Aan dit eerste Groen & Wonen Event deden de product(groepen) Air So Pure, Always Kalanchoe, Trendy Dianthus, Anthurium info (snij & pot), Bromelia en Simply Calla mee.

bron: Sense & More Marketing


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven