Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel belangstelling voor Groen & Wonen Event in Woonmall Alexandrium

Afgelopen 12 en 13 oktober vond het eerste Groen & Wonen Event plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. De gehele maand oktober is in het winkelcentrum naast Woonmaand nu ook Groenmaand, want bloemen en planten zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Het Groen & Wonen event wordt indien mogelijk komend jaar herhaald.

Het evenement in de Woonmall trok 11.000 bezoekers. Deze bezochten de 4 stijlkamers, de doorlopende demonstraties en presentaties. Alle gemaakte arrangementen werden uitgebreid gefotografeerd en tientallen consumenten hebben, voor de camera in de GreenBox, hun mening gegeven over groen in hun interieur.

De gemaakte fotografie in de drie woonstijlen ‘Sfeervol’, ‘Stoer’ en ‘Modern’ en de gemaakte how-to-make en sfeervideo’s worden de komende periode gepost op de online bloemistenplantfora Bloomtube & Flower Factor met als doel 10-duizenden bloemisten wereldwijd te inspireren en activeren.

Aan dit eerste Groen & Wonen Event deden de product(groepen) Air So Pure, Always Kalanchoe, Trendy Dianthus, Anthurium info (snij & pot), Bromelia en Simply Calla mee.

bron: Sense & More Marketing

Publicatiedatum: