plekje op Wall of Fame Bosman Van Zaal ondertussen al gereserveerd

Negen jubilarissen in het zonnetje gezet met jubilarisborrel

Jubilarissen, die verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Dat laatste was dan ook precies wat ze bij Bosman Van Zaal op 4 oktober hebben gedaan. Maar liefst negen collega's waren 12,5 jaar in dienst en dus was het tijd voor een jubilarisborrel. De jubilarissen waren: Erwin, Ron, Walter, Remco, Bastiaan, Roy, Rob, Davy en Eddy.

Bij aanvang werd een jubilarisvideo vertoond waarin verschillende collega’s een woordje deden voor de jubilarissen. Hier werd erg om gelachen en het werd ook erg gewaardeerd. De jubilarisborrel ging daarnaast gepaard met de onthulling van een heuse Wall of Fame.

"Wij zijn super trots op onze collega's die al meer dan 25 jaar bij ons in dienst zijn", laat Bosman Van Zaal weten. 'Daarom verdienen zij een plekje op onze WoF." Voor de negen collega's wordt naar verluidt een plekje vrijgehouden op de wand die uiteraard met eigen handen en machines geproduceerd is.  

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.