Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kunst in de Kas haalt geld op voor KWF

Afgelopen zondag vond de 21ste editie plaats van Kunst in de Kas, een evenement waarbij verschillende tuinders in de regio Emmen hun deuren openen voor het publiek. In en rond de kas worden kunstwerken geëxposeerd of andere kunstzinnige activiteiten op de rol gezet.

Dit jaar werd tijdens de middag o.a. een workshop verzorgd door atelier Arte Facta, waarbij iedere bezoeker die dat wilde een kwast kreeg en invulling mocht geven aan een stukje van een schilderij. Dit collectieve kunstwerk werd vervolgens geveild door wethouder Robert Kleine voor het goede doel (KWF Kankerfonds).

"In de tent van het Agri Food Festival werd er door de tuinders stevig  geboden", vertelt Cees Ruhé van Tuinbouw Promotie Emmen. "Het openingsbod kwam van Commissaris v.d . Koning Jette Klijnsma, het eindbod kwam uit op 1250 euro."

Kunst in de Kas wordt georganiseerd door Promotiegroep Tuinbouw Emmen en vond dit jaar plaats in Erica. Meer informatie vindt u hier.

 

Publicatiedatum: