Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ellepot en Van der Knaap Groep presenteren nieuwe bewortelingsplug

Ellepot en Van der Knaap hebben samen een nieuwe bewortelingsplug geïntroduceerd, die zal worden geproduceerd met een door Ellepot ontwikkelde en gepatenteerde luchtperstechnologie.

De pluggen worden gemaakt met kokos- of veenmengsels en omwikkeld met FSC-gecertificeerd, milieuvriendelijk en afbreekbaar Ellepot papier. Deze oplossing biedt klanten producten die zorgen voor snelle verwerking, optimale ruimtebenutting en eersteklas beworteling.  

André Braam, directeur van de Van der Knaap Groep: “We zien een groot potentieel voor deze technologie en dit soort producten. De vraag groeit en we willen deze innovatieve pluggen aanbieden aan de professionele en hobbymarkt over de hele wereld. Deze samenwerking combineert de sterkste punten van beide bedrijven. Met onze knowhow van hoogwaardige kokos- en veenmaterialen en de technologie van Ellepot en hun speciale papier kunnen we spannende nieuwe producten voor de toekomst ontwikkelen”.

Voor meer informatie:
Van der Knaap Group
T:  +31 (0) 174 296606
E:  vdk@vanderknaap.info
www.vanderknaap.info

Publicatiedatum: