Royal Brinkman, 11 juni 2020

Er komt een tweede editie innovatieseminar Let’s improve together

Na als vorig jaar organiseert Royal Brinkman wederom het Let’s improve together seminar. Deze vindt plaats op donderdag 11 juni as en zal internationaal van opzet zijn, voor 500 Nederlandse én buitenlandse telers.

Om telers te inspireren en motiveren zet Royal Brinkman ditmaal toekomstgerichte wereldthema’s op de kaart om zo met elkaar samen te werken aan innovaties voor een gezonde toekomst. Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman: “Door onze krachten te bundelen en de drive om samen te werken, komen we als hortisector verder.”

Tijdens de Horti Experience bezoeken de internationale salesmedewerkers en branchemanagers van Royal Brinkman het hoofdkantoor in Nederland voor kennisuitwisseling en training.

‘Dutch Horticultural Week’
Dit jaar vindt de Greentech, de tuinbouwvakbeurs in RAI Amsterdam, plaats op 8, 9 en 10 juni 2020. In dezelfde week vindt ook de Flower Trials plaats. Genoeg redenen voor telers wereldwijd om naar Nederland te komen, kennis op te doen en de meest recente innovaties te onderzoeken. De Nederlandse hortisector kent internationaal een zeer goede naam. Toptelers vanuit alle windstreken worden uitgenodigd voor een bezoek aan het innovatieseminar Let’s improve together in ’s-Gravenzande. “Door het met elkaar te verbinden en events op elkaar aan te sluiten verwachten we een mooie mix van Nederlandse én buitenlandse toptelers. Hiermee ontstaat een krachtig platform voor de internationale tuinbouwsector.”

Programma & aanmelden
Deelname aan het innovatieseminar van Royal Brinkman is op persoonlijke uitnodiging. Het uitnodigingstraject start begin 2020. Interesse voor deelname aan het seminar kan nu al via de website www.letsimprovetogether.nl getoond worden. In een later stadium volgen de sprekers en het programma. Het evenement vindt wederom plaats in de historische veilinghal op het terrein aan de Woutersweg 10 in ’s-Gravenzande.

Kijk op www.letsimprovetogether.nl voor meer informatie.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.