Hugo Noordhoek Hegt nieuwe CEO Dümmen Orange

Hugo Noordhoek Hegt is met ingang van 1 januari 2020 de CEO van Dümmen Orange. De huidige CEO Biense Visser gaat dan met pensioen, hoewel hij na een overgangsperiode als lid van het bestuur bij het bedrijf betrokken blijft.

Hugo Noordhoek Hegt (1961) is geboren en getogen in Nederland. In 1986 behaalde hij zijn masterdiploma rechten aan de Universiteit Leiden. Na het vervullen van zijn dienstplicht werkte Hugo 17 jaar bij Akzo Nobel in allerlei functies over de hele wereld. Hij vervulde verschillende sales- en marketingmanagementfuncties bij de afdeling Coatings in Nederland. In 1995 werd hij naar China gestuurd als manager in een joint venture met Beijing Red Lion Coatings. Enkele jaren later, in 1997, werd hij hoofd van de afdeling Car Refinishes in Noord-Azië, eerst in Singapore en later in Shanghai. In 2001 werd Hugo benoemd tot managing director van de Global Non-Stick en High Heat Coatings divisie in Chicago, met productiefaciliteiten in de VS, Zuid-Amerika, Europa en Azië.

In 2004 vertrok Hugo van Akzo Nobel naar het in Lausanne gevestigde Sicpa, een Zwitsers familiebedrijf. Daar was zijn taak het besturen en vervolgens verkopen van de afdeling Verpakkingsinkten. Nadat hij deze desinvestering in 2005 had afgerond, werd Hugo benoemd tot bestuurslid van Siegwerk Druckfarben (dat de Sicpa-activiteiten had overgenomen) in Keulen. Hugo verliet Siegwerk na 12 succesvolle jaren in 2017 om de startup Fintech Foundry te ondersteunen als directeur en mede-investeerder. Dit bedrijf heeft de app OK (www.ok.app) ontwikkeld, een innovatieve digitale portemonnee om allerlei soorten transacties te doen vanaf de smartphone. Hugo was in het laatste kwartaal van 2018 ook medeoprichter van X-Infex B.V., waar hij tevens lid werd van het managementteam. X-Infex ontwikkelt nieuwe antimicrobiële polymeren om het arsenaal aan bestaande behandelingen tegen infecties aan te vullen en uit te breiden. Hugo is getrouwd, heeft drie kinderen en houdt van sporten. Hij doet aan alle bergsporten, hardlopen, tennis, fietsen en golf.


Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.