"Tuincentra zwart en de kassen weer leeg"

Loonwerkers leven met het weerbericht

Tholen - Voor het krijten heeft Dennis van Veldhoven het liefst een zonnetje, maar de regen is wel welkom om het krijt af te spuiten. Bij Machinaal Loonbedrijf Van Veldhoven zijn ze druk bezig het krijt te verwijderen dat ze in het begin van het seizoen op de kassen hebben aangebracht. Na het machinaal of met de hand inspuiten met een reinigingsmiddel spoelt de regen het kasdek schoon.

Tuincentra willen nu zwart krijt
De loonwerkers leven met het weerbericht, want terwijl het witte krijt van de kassen afspoelt, moet het er ook weer op. Maar dan zwart. “We zijn weer begonnen om diverse tuincentra zwart te krijten om zo het perfecte sfeertje voor de kerstshows te creëren. Daarvoor is regen weer niet zo handig," vertelt Dennis.

Teeltwisseling
Behalve druk met krijt, zijn de mannen van Van Veldhoven ook in de weer om de kassen voor belichte tomaten leeg te ruimen. Het gewas wordt met speciaal ontwikkelde machines uit de KAP getrokken en versnipperd. En ook de steenwolmatten worden snel en vakkundig afgevoerd.

Voor meer informatie:
Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven BV
www.vanveldhoven.nl
info@vanveldhoven.nl
T.: 0174 51 32 02

Laan van Adrichem 4
2678 CZ De Lier


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.