Jan Gert Roest nieuwe recruiter

Tuin- en akkerbouw nieuw focusgebied Nomilk2day

Nomilk2day gaat zich naast agribusiness, food & industry meer toespitsen op tuin- en akkerbouw. Met het aantrekken van recruiter Jan Gert Roest als Senior Consultant op deze specialistische tak van sport, wil het headhuntersbureau haar zichtbaarheid in de agribusiness vergroten.

Werkgevers in de tuin- en akkerbouw moeten vechten om de juiste mensen binnen te halen, merkt Nomilk2day. In vijf jaar tijd bouwde het headhuntersbureau naam op in de wereld van diervoeding en -gezondheid, maar de tuin- en akkerbouw klopte steeds vaker aan de deur. "Met dat steeds meer bedrijven uit de tuin- en akkerbouw ons weten te vinden, is het tijd voor de volgende stap. Focus aanbrengen en onze zichtbaarheid in de markt vergroten", aldus Managing Partner Wim van de Worp.

Jan Gert Roest verbindt zich aan Nomilk2day
Om meer professionals in Tuin- en Akkerbouw aan bedrijven te verbinden, wordt Nomilk2day versterkt met een specialist op dit gebied. Jan Gert Roest brengt zijn netwerk en de nodige ervaring mee. Hij gaat zich met name richten op ervaren posities in de plantaardige productie en de periferie. Jan Gert is zo’n 25 jaar werkzaam in de werving & selectie van (senior) talent in de agribusiness en tuinbouw; van gewasbescherming, pootgoedveredeling tot bloemenexport. "In deze veranderende wereld staan we steeds voor nieuwe uitdagingen die de creativiteit prikkelen met nieuwe oplossingen te komen. Jan Gert heeft dat tot zijn persoonlijke missie gemaakt."

Voor meer informatie:
Nomilk2day 
Burg van Roijensingel 13
8011 CT Zwolle
T: +31382020190
E: info@nomilk2day.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.