Koen Pack met Hydropapier hoes genomineerd voor Greenovation Awards

In samenwerking met klanten en leveranciers heeft Koen Pack een serie FSC-gecertificeerde hoezen van waterafstotend Kraft papier ontwikkeld. De papieren hoezen geven het boeket een natuurlijke en duurzame uitstraling. Doordat het Kraft papier waterafstotend is, behoudt de verpakking haar goede kwaliteit en natuurlijke uitstraling. De hoezen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar, ze kunnen ingeleverd worden bij het oud papier. Er zijn verschillende testrapporten voor zowel de waterafstotendheid, de sterkte van het papier en de afbreekbaarheid volgens de EN 13432 norm.

De 'Green Walk'
Als je tijdens de Trade Fair in Aalsmeer de Green Walk volgt, kom je langs stand 3.1 waar ook de Hydropapier hoezen te zien zijn. Koen Pack ondersteund door haar deelname aan de Green Walk de ambities van het duurzame platform Floriculture Sustainability Initiative (FSI). De FSI-leden  willen in 2020 90% van de internationaal verhandelde bloemen duurzaam produceren. Voor de Nederlandse kwekers is duurzaam: MPS-GAP, GlobalGAP of SKAL-gecertificeerd.

Koen Pack neemt deel aan verschillende platformen en met materialen met FSC en Kiemplantlogo ondersteunen zij deze ambitie.  In het uitgebreide stalenboek lees je meer over de eigenschappen van verschillende materialen die voor het verpakken en decoreren van bloemen en planten gebruikt worden. Ook deze zal in de stand aanwezig zijn.

Klik hier om te stemmen!


Voor meer informatie:
Koen Pack
De Loetenweg 8
1187WB Amstelveen
T: +31205452470
E: sales@koenpack.com
www.koenpack.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.