Dillewijn Zwapak in “Helemaal gek van” van RTL

Robots doen het werk in logistieke centrum van de toekomst

Dillewijn Zwapak heeft onlangs meegewerkt aan het programma . In het programma opent Mark de Krosse, Managing Director van het bedrijf, de deuren van haar hypermoderne magazijn en licht hij het proces van binnenkomende goederen en uitgaande orders toe. Ondertussen legt de cameraman vast hoe mensen en onbemande voertuigen deze processen efficiënt ten uitvoer brengen.

“Wat je in ons magazijn ziet gebeuren, is echt de logistieke dienstverlening voor de komende decennia. Met inzet van slimme automatisering en robotisering kunnen goederenstromen veel efficiënter gemanaged worden dan voorheen. Wat dat betreft doen we hier echt pionierswerk waarbij soms ook vallen en opstaan hoort. Het uiteindelijke resultaat is dat de levering aan klanten sneller en met minder kans op fouten gaat," aldus Mark de Krosse. “Ook voor logistiek personeel verandert er veel, want het werk verschuift van fysieke arbeid meer en meer naar procesbegeleiding. Ik verwacht zelf dat door deze technische ontwikkelingen het logistieke vak voor jongeren heel interessant gemaakt wordt”.

Voor meer informatie:
Dillewijn Zwapak
Mark de Krosse
T: +31 (0) 297 354 167
M: +31 (0) 6 535 100 51
E: m.dekrosse@dillewijn.nl
www.dillewijn.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.