Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anna Paulowna 18-22 april 2020

Bloemendagen 2020 week vroeger 'voor versere bloemen'

Van 18 april t/m 22 april 2020 zal de voormalige gemeente Anna Paulowna weer volop in bloei staan en zal de 67e editie van de Bloemendagen plaatsvinden. In de hele polder zijn er dan vele mozaïeken, bewegende werkstukken, versierde straten en bruggen te bewonderen.

Tijdens de afgelopen edities was het voorjaar warm en zonnig en was er een vroege bloei van de bollengewassen. Het bestuur van de Bloemendagen heeft daardoor besloten om het evenement in 2020 een week eerder te laten plaatsvinden dan de gebruikelijke periode.

Wendy Houdijk, bestuurslid: “De afgelopen keren bleek steeds vaker dat de kwaliteit van de bloemen snel achteruitging doordat ze vroeg gekopt moesten worden. Ook zijn bepaalde soorten moeilijk verkrijgbaar. Desondanks hebben de deelnemers prachtige werkstukken getoond. Door het event een week te vervroegen, kunnen we versere en een completer assortiment van bloemen aanbieden en blijven de kunstwerken langer van betere kwaliteit. Dit blijft wel afhankelijk van het weer. De natuur laat zich niet leiden!”

 

Publicatiedatum: