Eerste editie The Flower Bazar trekt meer dan 500 bezoekers

Meer dan 500 vakbezoekers – bloemisten, tuincentra, bouwmarkten en retailers in woonaccessoires – bezochten de eerste Flower Bazar 2019 in Braak, bij Hamburg. De Flower Bazar stond helemaal in het teken van bloemen en planten samen met woonaccessoires en diverse deco artikelen.

Het nieuwe evenementconcept werd georganiseerd door het Nederlandse bureau 2dezign, dat zijn competentie op het gebied van cross-selling live aantoonde bij het vlaggenschip van de Boltze Group, locatie Braak. In 4000 m2 showroom werd samen met Boltze speciaal voor dit evenement een toekomstgerichte pop-up store ingericht in drie verschillende opstellingen.

"Een allround succesvol evenement met grote inspiraties rond het onderwerp bloemisterij en decoratie voor binnen en buiten. Dit zal in de toekomst zeker een belangrijk onderdeel van het industriële landschap blijven. Wij kijken samen met de vele klanten en exposanten uit naar een vervolg volgend jaar", zei Pascal Koeleman van 2dezign. Juist de natuurlijke producten in de mix met deco trokken zeer veel aandacht van de bezoekers. Naast inspiratie was het ook een verkoop- en order beurs met een speciale outlet hoek waar producten direct werden verkocht, soms met wel 80% korting.

Met de bestaande en toekomstige partners worden gesprekken gevoerd over een Flower Bazar 2020 in Holland & Duitsland.

Voor meer informatie:
2Dezign
Pascal Koeleman
T: +31(0)71 4010875
pascal@2dezign.nl 
www.2dezign.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.