"Speciale panelen pakken breder lichtspectrum op voor stabieler rendement 's winters"

1661 zonnepanelen voor Diamond Flowers

1661 zonnepanelen, die vang je niet eenvoudig in één beeld. Met een drone lukt dat wel en dus vlogen ze bij chrysantenkweker Diamond Flowers in Bruchem een stukje over de schuur waarop de zonnepanelen liggen.

Of komen te liggen, want één voor één worden de panelen geïnstalleerd. Koen Kreling laat weten dat het de planning is om eind deze week (4 oktober) alle panelen aangesloten en wel op het dak te hebben liggen.

Speciale panelen, geïnstalleerd door Pon Power, die een breder lichtspectrum pakken waardoor in de winter het rendement ook stabieler blijft. Bovendien panelen met een witte achterkant om te koelen.

In totaal leveren de zonnepanelen de kweker straks 188 kWh elektriciteit op. Koen: "We willen graag stappen maken richting een duurzame toekomst, een van onze eerste projecten zijn de zonnepanelen. Door de investering van een dak vol zonnepanelen kunnen we in de zomermaanden de stroom voor onze bedrijfsinstallatie en machines volledig uit zonlicht halen."

Voor meer informatie:
Kreling Chrysant B.V.
Sarskampseweg 4
5314 CH Bruchem
T: +31418644600
info@krelingchrysant.nl
www.krelingchrysant.nl

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.