Frisse blik op marketing en communicatie voor veredelingsbedrijf

Ilona Smith aan de slag bij ABZ Seeds

Sinds 9 september is Ilona Smith aan de slag als Marketing & Communicatiemedewerker voor ABZ Seeds. Ilona komt niet uit de agrarische sector, maar heeft wel jarenlange marketingervaring. Met een frisse blik hoopt ze ABZ Seeds en haar producten nog meer bekendheid te geven. 

Vóór ABZ deed Ilona 12 jaar lang de marketing voor Draka Polymer Films in Enkhuizen, een groot productiebedrijf dat kunststoffolie (halffabricaat) maakte.

Wat Ilona merkt is dat de milieukwesties, die in de kunststofbranche speelden, ook zeker terugkomen in deze groenten- en sierteeltsector, maar dan wel in andere vormen. "Vaak wordt er gesproken vanuit emotie en gevoel: men wil af van bijvoorbeeld plastic, dus zijn woorden als ‘bio-afbreekbaar’ en ‘duurzaam’ erg populair. Over de jaren heb ik wel geleerd dat daar erg veel bij komt kijken, het is allemaal niet zo eenvoudig. En zo is dat natuurlijk ook in deze sector: hoe kun je zo goed mogelijk bijdragen aan een beter milieu, is altijd de vraag."

Bij ABZ Seeds meent men een deel van de oplossing in handen te hebben door 'vermeerdering uit zaad'. Dit biedt tal van voordelen die het milieu positief beïnvloeden, daar is men in Andijk van overtuigd.

Voor meer informatie:
ABZ Seeds
www.abz-strawberry.nl
info@abz-strawberry.nl  
+31 (0)228 515 280


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.