Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florisoft breidt uit met pand buurman

Met ingang van 1 januari 2020 breidt Florisoft uit en betrekt het bedrijf, naast de huidige locatie aan de Rijnsburgerweg 108, tevens het kantoorpand op nummer 106.

"Omdat we altijd in ontwikkeling blijven en om onze groei verder te optimaliseren, kiezen we voor meer ruimte en meer mogelijkheden. De keuze om tevens het voormalige pand van JAN Accountancy te betrekken, was een logische stap en een unieke kans. Met steeds meer medewerkers groeien we uit het huidige pand. We gaan de nieuwe ruimte tevens inzetten om de samenwerking met onze klanten verder te optimaliseren en meer spreekruimtes en scrumruimte te creëren om met ons multidisciplinaire team te werken."

Vanaf de centrale locatie, goed bereikbaar en vlakbij FloraHolland, werkt Florisoft aan innovatieve software voor de sierteeltsector. "Bij Florisoft automatiseren we processen en maak je gebruik van professionele kennis en ervaring op het gebied van e-commerce, software en hardware."

"Met veel enthousiasme werken we de komende maanden aan deze uitbreiding waardoor Florisoft aanzienlijk groter wordt en we meer ruimte creëren voor nieuwe ontwikkelingen en medewerkers."

Voor meer informatie:
Florisoft
www.florisoftweb.nl 

Publicatiedatum: