middenin tuinbouwgebied Siberië

Royal Brinkman viert officiële opening locatie Maasbree

Vrijdag 27 september werd de nieuwe locatie van Royal Brinkman in Maasbree officieel geopend in aanwezigheid van klanten, leveranciers, medewerkers, bouwbedrijven en overheidsinstanties. Paul Sanders, de wethouder van de gemeente Peel en Maas, verzorgde de openingshandeling van het mooie pand midden in de Greenport Venlo.

Drie-twee-één! Vijf handen drukken gezamenlijk de knop in, waarna met een luide knal de confettislierten de ruimte in worden geslingerd. Wethouder Paul Sanders gaf hiermee het officiële startschot voor Royal Brinkman Maasbree geholpen door vier Royal ‘Brinkmannen’.

Paul Sanders ging in op het economisch belang van de tuinbouwsector voor de regio. “De gemeente Maasbree steunt de tuinbouw en wij kennen weinig ondernemers die zo’n brede scope hebben als telers onder glas. Het belang van de aanwezigheid van een tuinbouwtoeleverancier in onze gemeente in dit vooruitstrevende tuinbouwgebied is groot.”

Royal Brinkman startte 31 jaar geleden in 1988 met een vestiging in het tuinbouwgebied Zuidoost-Nederland. Kees Westerlaken, salesmanager: “Destijds zag het bedrijf al het belang van dit tuinbouwgebied. De glastuinbouw hier is onlosmakelijk verbonden aan de Greenport Venlo. Vanuit Maasbree behartigt deze locatie door zijn centrale ligging niet alleen de klanten in Zuidoost-Nederland, maar ook over de grens in Straelen, Duitsland. De directie van Royal Brinkman vindt deze tuinbouwregio belangrijk en wil hier graag lokaal aanwezig zijn en blijven.”

Jan Schuttrups, Commercieel Directeur van Royal Brinkman: “Wij combineren digitaal met mensentaal. Online zijn wij goed bereikbaar, maar ook lokaal willen we juist in onze functie als persoonlijk kennispartner dichtbij onze klanten zijn. Alleen dán weten we wat er speelt, kunnen we service verlenen en kunnen we gezamenlijk inspelen op wensen en vragen om de tuinbouw te verbeteren en maken we onze positionering ‘Let’s improve together’ waar. De tuinbouw heeft de komende jaren nog vele uitdagingen op het gebied van o.a. water, gewasbescherming, logistiek en hygiëne & desinfectie, waarvoor we gezamenlijk oplossingen kunnen vinden.”

De nieuwbouw van Royal Brinkman Maasbree vond plaats op een nieuwe locatie in het Limburgse tuinbouwgebied Siberië. De oude locatie voldeed niet meer aan de huidige eisen die gesteld worden aan uitstraling, opslag en kantoorfaciliteiten. Het nieuwe pand omvat moderne kantoorfaciliteiten, een dockboard en een modern magazijn voor opslag en voorraadbeheer.

De locatie Maasbree is de derde in de upgrade van vier Nederlandse winkellocaties van Royal Brinkman in de regio’s Venlo, Westland, Oostland en Gameren. Alle winkels worden in een moderne, nieuwe winkelstyling uitgevoerd. 

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven