Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maurice Govers nieuwe sales manager bij Evanthia

Per 23 september is Maurice Govers bij Evanthia in dienst getreden als sales manager sierteelt. Hij is een groot deel van zijn carrière werkzaam geweest als verkoopleider en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in de sierteeltketen.

In zijn nieuwe functie is Maurice Govers verantwoordelijk voor acquisitie, verkoop, relatiebeheer en het versterken en ontwikkelen van nieuwe markten in binnen- en buitenland.

Evanthia Seeds&Plants is actief op het gebied van veredeling, vermeerdering en wereldwijde handel in zaden van een breed assortiment sierteeltgewassen en tropische planten. Daarnaast beschikt de onderneming over de technologie om de kwaliteit van zaden te optimaliseren.

Maurice Govers heeft met zijn opgedane kennis en ervaring een zeer goede kijk op de dynamische ontwikkelingen binnen de branche, aldus Evanthia. "Met zijn komst zetten wij als bedrijf de volgende stap in de professionalisering om de markt nog beter van dienst te zijn."

Maurice Govers is telefonisch te bereiken via +31(0)174 715100 | +31(0)6 10011020 of stuur een mail naar m.govers@evanthia.nl 

Publicatiedatum: