3 oktober, Naaldwijk

Floriday verwacht ruim 500 bezoekers op FloriDAY

Floriday organiseert op 3 oktober a.s. een informatieve bijeenkomst. Men verwacht ruim 500 bezoekers, die zich kunnen verheugen op een divers programma. De sprekers zijn inmiddels bekend.

Wendy-Kristy Hoogerbrugge, een veelzijdige tv-presentatrice en tevens dagvoorzitter van het FloriDAY event, geeft om 14:00 uur het startsignaal. Aad van den Enden, manager commerciële operatie bij Royal FloraHolland, zal het event openen door iedereen mee te nemen in het belang van de digitalisering van de sierteeltsector. Tijdens het gedeelte 'Aan tafel met…' gaan een aantal kenners uit de sierteeltsector met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen en kansen. Zo zal Herman de Boon aan tafel zitten. Hij heeft als directielid bij zowel de veiling in Aalsmeer als in Naaldwijk veel ervaring opgedaan en de veranderingen binnen de sector meegemaakt. Naast Herman schuiven ook Jefry van den Hoeven (verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Floriday), Maurits Kreijveld (platformexpert; futuroloog en strategisch adviseur) en Edwin Erwich (verantwoordelijk voor de verkoop bij Colours of Nature) aan als tafelgasten.

De link naar sierteelt
Marc Lammers, oud-bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam, zal voor een inspirerende afsluiter zorgen en de link tussen sport en de sierteeltsector benadrukken.

En verder
Tijdens het FloriDAY event hebben kwekers de mogelijkheid om vragen te stellen over Floriday en kan men in gesprek gaan over HortiHeat, Insights, Fulfilment en het Plantenpaspoort. Experts van Floriday vertellen tijdens de borrel hoe kwekers hun verkoopkansen kunnen vergroten, digitaal efficiënter kunnen werken en hun data slim kunnen inzetten.

Het event vindt plaats in Naaldwijk en begint om 13:00 uur. Aanmelden voor het event kan nog tot 2 oktober 23:59 uur.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.