AUB van Bergen Personeelsdiensten in het nieuw gestoken

Uitzendbureau maakt zich in nieuwe huisstijl op voor 30-jarig jubileum

Volgend jaar bestaat uitzendbureau AUB van Bergen Personeelsdiensten dertig jaar en dat jubileumjaar zal in een nieuwe huisstijl en met een nieuwe website gevierd gaan worden door het bedrijf uit Hoek van Holland. Gisteren werd de 'gerestylede' stijl gepresenteerd.

AUB van Bergen is als uitzendbureau actief in de glastuinbouw, AGF-sector, bollensector en de industriële sector. De uitzendkrachten zijn veelal afkomstig uit Oost-Europa en zijn vaak al voor een langere periode in dienst van het uitzendbureau.

Volgens een woordvoerder van het bedrijf past de nieuwe uitstraling beter bij de huidige organisatie. De ontwikkelingen in de uitzendbranche gaan razendsnel en daar wordt continue op ingespeeld. De verbeterde productietechnieken, de efficiëntere werkprocessen en de wet- en regelgeving die extra eisen stelt aan de wijze van werken. “AUB van Bergen is door de jaren heen een moderne kennisorganisatie geworden, een uitzendbureau van deze tijd met een praktische inslag” , aldus de woordvoerder.

De organisatie is onlangs gestart met kennissessies voor hun klanten. Bijeenkomsten waarin kennis wordt gedeeld en waar door interactie met de relaties een beter beeld van hun behoeften wordt gecreëerd, zodat de diensten van AUB van Beregen ook in de toekomst goed aansluiten op de vraag. 

Voor meer informatie:
AUB van Bergen
www.aubvanbergen.nl 
info@aubvanbergen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.