Marco Oosterom, Anthogether

Online verkoop gestroomlijnd met GreenMaster

Anthogether is een coöperatie die bestaat uit vier telers. Sinds 2011 hebben Klaas van der Spek, Jeanet van Adrichem en Marco Oosterom hun krachten gebundeld. In 2019 is ook Jens Kool toegetreden tot de coöperatie. Samen hebben ze ruim 13,5 hectare en ruim 60 soorten anthuriums, goed voor ongeveer één derde van de totale binnenlandse anthurium productie.

Op de foto van links naar rechts: Jens Kool (Bouman Anthuriums), Klaas van der Spek (Anthuriumkwekerij Spekflowers bv), Jeanet van Adrichem (Kwekerij Van Adrichem Anthurium) en Marco Oosterom (Anthuriumkwekerij Oosterzon)

Recentelijk is Anthogether aan de slag gegaan met de software applicatie GreenMaster, waarmee de online verkoop nog beter gestuurd kan worden. In onderstaande vertelt Marco van Oosterom over de toegevoegde waarde hiervan voor de coöperatie.

“We zijn de coöperatie gestart zodat we een breder assortiment en een groter volume aan onze klanten kunnen aanbieden. Om nog meer mee te gaan in de wensen van onze klanten, hebben we in mei van dit jaar gekozen om over te stappen op GreenMaster.

“Tegenwoordig vragen onze klanten om langere openingstijden en kortere levertijden. Om hen daarin tegemoet te komen, hebben wij ervoor gekozen om onze producten aan te bieden via de GreenMaster webshop. Ons aanbod in alle denkbare verpakkingen, onze speciale mixen en concepten worden gekoppeld aan de diverse webshops waardoor onze klanten 22 uur per dag de beschikking hebben over onze gehele voorraad. Onze klanten kunnen nu kopen wanneer het hun uitkomt en vóór 6:00 uur besteld is nog dezelfde dag ophalen of geleverd.

“GreenMaster helpt ons ook bij het aanbieden van maatwerk aan onze klanten ten aanzien van de verpakkingen en het assortiment. Hierbij wordt de wens om klantspecifieke aanbiedingen te kunnen verzorgen vervuld. Uiteindelijk willen we onze klanten volledig gaan ontzorgen door bijvoorbeeld ook klantspecifieke barcodes aan te bieden. De klant profiteert dan van een grote tijdwinst door een kant en klaar product bij ons af te nemen.

"De voorraadinvoermodule is voor Anthogether erg belangrijk. Via de voorraadinvoermodule is het mogelijk om 1 gestroomlijnde logistieke stroom vanuit de 4 kwekerijen te organiseren. De producten die gereed zijn worden voorzien van een sticker. Hierop is te zien wat er zich in de doos bevindt: soort, aantal, lengte, maar ook door wie de doos is verwerkt. Hierdoor is iedere doos uniek en altijd te herleiden. Elke doos wordt ook direct aan de actuele voorraad toegevoegd."

Vanaf heden kunnen alle klanten van Anthogether via de GreenMaster webshop hun bestellingen plaatsen en 22 uur per dag het actuele aanbod van de complete voorraad van Anthogether inzien.

Voor meer informatie:
GreenMaster
Oude Nieuwveenseweg 11-113
2441 CT Nieuwveen
T: 085-2100195
E: info@greenmaster.nl
www.greenmaster.nl
 

Anthogether
Industriestraat 18
2751 GT Moerkapelle
T: 079 - 593 3208
F: 079 - 593 8351
E: info@anthogether.nl
www.antogether.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.