Bloemist viert ambacht op het Festival der Flora

Op zaterdag 7 september liepen Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse bloemisten uit om een bezoek te brengen aan het Festival der Flora. Partner FleuraMetz creëerde met de festivals een bijzondere beleving waar de bloemist centraal stond.

Een speciale festivallocatie, bekende floral designers die diverse aspecten van het ambacht van de bloemist behandelen, bloemisten in opleiding, veel ruimte voor netwerken en lekker eten en drinken: op verschillende locaties in Duitsland stond de zaterdagmiddag in het teken van beleven.

Het Festival der Flora vond plaats in Ziegelei101 te München, 14 september in Gartenhalle te Karlsruhe en 21 september in Kraftverkehr te Chemnitz. De ruim 1.200 bloemisten die FleuraMetz heeft mogen verwelkomen, zagen bloemisten in opleiding strijden om de Azubi Cup. Bekende floral designers zoals Björn Kroner-Salié en Stephan Triebe gaven demo’s waar ze een FlowerTales trend koppelden aan een dagelijkse uitdaging.

Met FleuraMetz waren Decofresh Roses, De Ruiter Innovations, Dümmen Orange, Sakata, Coloured by Gerbera, cymbidum.info, #freestylefreesia, Alstroemeria en Hydrangea World partner in Festival der Flora. 

In januari 2020 zal het Festival des Fleurs in Parijs landen.

Meer informatie over het festival en de aftermovie is hier te vinden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven