SchermNed helpt mee aan wederopbouw Van der Wilt Gerbera

Nadat op 7 december een windhoos grote schade had aangericht bij Van der Wilt gerbera, werd o.a. contact opgenomen met SchermNed om een beoordeling te maken van de schade aan de scherminstallaties. Projectleider Arthur de Bruin van SchermNed ging langs om de situatie te beoordelen en trof hier een schade aan zoals hij nog nooit heeft meegemaakt in zijn 40-jarige carrière.

Uiteindelijk ging een team van meer dan 100 man aan de slag van verschillende kassenbouwers, glasruimers (maar liefst 7000 ruiten waren gebroken) en SchermNed scherming & insectengaas om de kas zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. SchermNed zette zelf iedere dag 6 tot 8 monteurs in voor een periode van drie maanden om de oude schermdoeken en atlasdraden te verwijderen en weer opnieuw te plaatsen. Uiteindelijk heeft SchermNed 16.000 m2 nieuw schermdoek en 110.000 meter atlasdraden geplaatst.

Open dag
Deze zaterdag, 28 september, organiseert Van der Wilt Gerbera een open dag & wordt geverfd dat na ruim een half jaar doorbijten de boel weer stevig op de rails staat. Tussen 14 en 17 uur is iedereen van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen en het vernieuwde assortiment te komen bekijken.

Voor meer informatie:
SchermNed
Grote Woerdlaan 36c
2671 CL Naaldwijk
T: +31 (0) 174 622214
F: +31 (0) 174 622687
E: info@schermned.nl
www.schermned.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.