Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse bloemengroothandelaren organiseren cymbidium-verkoopactie bij bloemist

Samen met Alflora en zes bloemengroothandelaren is een cymbidium-spaaractie opgezet. De bloemist kan sparen voor een eigentijds mode-item. De actie loopt van maandag 30 september t/m donderdag 31 oktober 2019. Bloemisten kunnen deelnemen door het kopen van cymbidiums en vazen uit de collectie van Alflora.

Voor het eerst werken zes Nederlandse bloemengroothandelaren en Alflora samen aan één verkoopactie. Alflora heeft speciaal voor liefhebbers een vazencollectie geselecteerd voor Cymbidium; een collectie waarin je op drie manieren Cymbidium kunt verwerken en de beeldbepalende toepassing van de bloem benadrukt. Samen met zes bloemenhandelaren is een Cymbidiumspaaractie opgezet, waardoor de bloemist bij aankoop van Cymbidiums en vazen kan sparen voor een eigentijdse musthave: Cymbidiumlover-socks.

De deelnemende groothandelaren zijn Aalsmeer: Dobbe Flowers, Ede: Goedegebuure en de Mooij, Zalam, Venlo: FleuraMetz, Gebr. Dings, Tilburg: Goedegebuure en de Mooij. Dit in samenwerking met de filialen van Alflora in Aalsmeer, Ede, Tilburg en Venlo.

Over de promotiecampagne snijcymbidium
De promotiecampagne Cymbidium ‘Interior Musthave’ is het initiatief van alle snijcymbidiumtelers i.s.m. Royal FloraHolland. Zij zorgen samen voor promotie. Alflora werkt, als specialist in hardware, mee aan deze campagne.

bron: Concept Factory

Publicatiedatum: