Smikkelen en smullen op het SvenSun-Beachevent

Tholen - Afgelopen donderdag vierde Ludvig Svensson haar feestje aan het strand van Hoek van Holland. Veel relaties genoten van een drankje en een Herman-den-Blijker-hapje onder een stralend september zonnetje. Wouter de Jong, managing director, memoreerde kort de belangrijkste stappen van de afgelopen jaren.

Klik hier voor een fotoreportage

En de meest recente stap is de lancering van PARperfect. Het is een schermoplossing die volgens het bedrijf zorgt voor een perfect egale lichtverdeling en een constant PAR-lichtniveau in de kas, ongeacht de buitenomstandigheden. Met PARperfect is het schermniveau in de kas traploos te sturen, van 20 tot 100%, net als een lichtdimmer.

In het concept wordt uitgegaan van een combinatie van schermen, minimaal twee. Het onderste scherm is het PARperfect-klimaatscherm. De hoge diffusiteit van PARperfect zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig over de planten wordt verdeeld. Hierdoor krijgt het gewas steeds de juiste instraling. PARperfect is geschikt er voor alle teelten die in de zomer geschermd moeten worden tegen de te felle zon.

 
Klik hier voor de sfeerimpressie.

Met een dankwoord voor de samenwerking met hun relaties en een toast op een mooie schermtoekomst sloot hij af. 

Voor meer informatie:
Ludvig Svensson
Wouter de Jong
wouter.de.jong@ludvigsvensson.com 
06 52 834 736
info@ludvigsvensson.com
www.ludvigsvensson.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven