50 dealers en installateurs maken kennis met Ridder NoNa+ natriumverwijderaar

Afgelopen donderdag kwamen zo’n 50 dealers en installateurs van watertechnische installaties vroeg uit de veren voor het bijwonen van een informatieve kennissessie rondom natriumverwijdering. Ridder organiseerde voor hen een speciale ontbijtsessie waarbij de techniek achter de nieuwe Ridder NoNa+ natriumverwijderaar uitgebreid werd toegelicht.

CED-technologie
De Ridder NoNa+ is een drainwater natriumverwijderaar die is uitgerust met een nieuwe techniek gebaseerd op capacitieve elektrodialyse. Deze nieuwe energiezuinige techniek kan zonder toevoeging van andere elementen natrium selectief verwijderen uit het drainwater, zonder dat hierbij kostbare meststoffen verloren gaan. 

Afgelopen zomer is deze duurzame vinding bekroond met een GreenTech Innovation Award. In de markt blijkt er inmiddels veel potentieel aanwezig te zijn voor de oplossing. Aanleiding voor Ridder om al hun dealers en partners goed voor te bereiden en uitgebreid te informeren over dit nieuwe systeem.

Emissievermindering
Tijdens een uitgebreid ontbijt hadden dealers, installateurs en een aantal waterspecialisten uit de tuinbouw alle gelegenheid om de nieuwe techniek te leren kennen en te discussiëren over de mogelijkheden van het systeem. Oplopend natrium in recirculerende teelten houdt de tuinbouwsector al geruime tijd bezig en nieuwe technieken als de Ridder NoNa+ helpen tuinders hiermee om te gaan en de noodzaak tot spuien verder te verminderen.

Voor meer informatie:   
Ridder
Honderdland 131
2676 LT Maasdijk
Nederland
T: +31 15 362 0300
info@ridder.com    
www.ridder.com/nona 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.