Webshop Veiling Rhein-Maas uiterlijk 1 januari 2020 live

De webshop van Veiling Rhein-Maas gaat uiterlijk begin januari 2020 voor zowel snijbloemen alsook potplanten live. Tot de `Go-Live´ zullen enkele klanten en aanvoerders de webshop en zijn functionaliteit met betrekking tot de inkoop en het beschikbaar stellen van aanbod testen.

Aanvulling op aanbod
Met de introductie van de webshop speelt Veiling Rhein-Maas in het kader van de toenemende digitalisering in op de wensen van haar klanten en aanvoerders. In de webshop is een nog breder assortiment verkrijgbaar met als doel de klanten en aanvoerders een verdere in- en verkoopmogelijkheid te bieden. Met de webshop hebben klanten bovendien de mogelijkheid om hun producten flexibel in te kopen. De logistieke afhandeling vindt zoals gebruikelijk plaats via de marktplaats in Straelen-Herongen. De fysieke klok – inclusief Kopen-Op-Afstand en klokvoorverkoop – blijft het belangrijkste verkoopkanaal voor Veiling Rhein-Maas.

Wilt u producten in de webshop aanbieden of inkopen? Neemt u dan nu al contact op met de medewerk(st)ers van klokservice. Het team klokservice beantwoordt ook graag al uw vragen over de webshop.

bron & beeld: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven