PB tec verhuist dit weekend naar Honderdland 851 in Maasdijk

"Hier kunnen we onze ambities helemaal waarmaken"

PB tec werkt vanaf maandag 23 september vanaf een nieuwe locatie. De toeleverancier van elektrotechniek, belichting, watertechniek en automatisering voor de internationale tuinbouw betrekt een splinternieuw pand compleet met sportcentrum, een hypermoderne productiehal, comfortabele rustplekken en veel groen aan het Honderdland 851, langs de A20 in Maasdijk.

“Op de vorige locatie zijn we snel uit onze jas gegroeid”, zegt een trotse directeur Koen Brabander. “De nieuwe locatie biedt ons de ruimte om binnen vijf jaar onze capaciteit te verdubbelen. Dat is onze ambitie en daar gaan we – met een uitgebreid werknemersbestand – keihard aan werken.”

PB tec ontwikkelt innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen, op het gebied van elektrotechniek, belichting, watertechniek en automatisering. Complete oplossingen die bijdragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens. Door de groei, die het bedrijf doormaakt, is er plaats voor nieuwe mensen in het team.

Koen Brabander: “Efficiency en duurzaamheid in de voedselproductie worden steeds belangrijker, met name binnen de glastuinbouw. Met elkaar, onze medewerkers, leveranciers, klanten en partners kunnen we een bijdrage leveren. Op dit moment zijn we actief nieuwe collega’s aan het werven. We zoeken de goede technici."

PB tec is vanwege de verhuizing tussen vrijdag 20 september en maandag 23 september minder goed bereikbaar dan gebruikelijk. Daarvoor vraagt het bedrijf om begrip.

Het nieuwe adres is: Honderdland 851, 2676 LV Maasdijk. 

Voor meer informatie:
PB Techniek
info@pb-techniek.nl
www.pb-techniek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.