Air So Pure, Smit Kwekerijen/ Eden Collection, Stolk Brothers, Addenda, Miniplanten.nl

Brands of Plants gaat Duitse tuincentra veroveren

Na een jaar van uitgebreide voorbereidingen gaan Air So Pure, Smit Kwekerijen/ Eden Collection, Stolk Brothers, Addenda en Miniplanten.nl zich samen met exporteurs richten op het verder professionaliseren van de Duitse tuincentramarkt. Dit gebeurt onder de paraplu van Brands of Plants. 

Inspelen op behoefte tuincentra
Doel van de samenwerking is het nog beter inspelen op de behoeftes van tuincentra, het optimaliseren van het schap en het activeren van de consument op de winkelvloer. Dit moet resulteren in een hogere doorloopsnelheid en minder derving.

David Stolk van Stolk Brothers: “De realiteit is dat tuincentra niet altijd gelegenheid hebben het schap optimaal in te vullen en bij te houden. Er is behoefte aan individuele begeleiding om de concepten op de gewenste wijze op de winkelvloer te positioneren. Door op dit vlak samen te werken, vullen we deze behoefte effectief en efficiënt in.”

Bewezen succes
“We handhaven de individuele merknamen. Zij zijn immers allen succesvol, hebben een goede naamsbekendheid en zijn herkenbaar in het schap”, aldus Ruud Olsthoorn, die de merken vertegenwoordigt in Duitsland.

Samenwerking met exporteurs
Op dit moment heeft een viertal exporteurs het assortiment van de vijf merken volledig opgenomen in de webshop. Daar zijn de producten op merkniveau terug te vinden. De verwachting is dat in een later stadium het aantal exporteurs uitbreidt. Tuincentra kiezen zelf de exporteur voor levering van de concepten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud Olsthoorn, 06-17986950 e-mail: info@brandsofplants.nl. Ruud is namens de deelnemende partijen het gezicht en aanspreekpunt voor Brands of Plants.

https://brandsofplants.nl/


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.