Beam 2.0

De bol track & tracen van A tot Z

Met de nieuwe versie van het track & trace platform van Beam wordt het voor voor kwekers, maar ook koelhuizen en exporteurs eenvoudiger om de voorraad te beheren en de bol van A tot Z te volgen. Zonder de hoge kosten van een een duur voorraadsysteem of ERP, zo stellen de oprichters. 

Op een iPad (op de heftruck), een computer of een smartphone ziet de ondernemer een plattegrond van zijn bedrijf. Dit maakt het makkelijk om een partij snel en eenvoudig op te zoeken, te verplaatsen of de historie ervan in te zien. Vooral dit laatste wordt steeds belangrijker, zeker gezien de steeds strengere regelgeving en de komst van het plantenpaspoort. Dit verplicht kwekers om de historie van een partij volledige te documenteren. Het track & trace systeem van Beam, dat afgelopen maand een stevige update gehad heeft, maakt dit mogelijk.

De start-up Beam is één van de twee bedrijven die samen met de KAVB een pilot heeft gelanceerd op gebied van data in de bloembollensector. Meer informatie over dit pilotprogramma vindt u hier.

 

Voor meer informatie:
Beam Tracking BV
T: +31 88 58 000 60 
E: info@beamtracking.com
www.beamtracking.nl

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.