Economic Board investeert in Flower Science

Het Flower Science netwerk van de Greenport Duin- en Bollenstreek kan rekenen op financiële steun vanuit de Economic Board Duin- en Bollenstreek.

Flower Science is een van de business cases uit de Economische Agenda. Vanuit dit programma wordt een kennis- en innovatienetwerk geïnspireerd en onderhouden en wordt actief deelgenomen aan relevante projecten en onderzoeken.

Daarnaast wordt geïnvesteerd in de nationale en internationale lobby van de Greenport Duin- en Bollenstreek. Dit alles met het doel om de economische vitaliteit van de greenporteconomie in de streek te bevorderen.

De Economic Board bezoekt samen met de Greenport Duin- en Bollenstreek, Gemeente Lisse en Flower Science de bloeiende Dahliavelden van ‘Fam Flower Farm’ in Noordwijkerhout. Vlnr Marlies Weijers en Linda van der Slot (FAM Flowerfarm), Hubert Weijers (Weijers Nurseries Blooming Dahlia’s), Andries Middag (Greenport Duin- en Bollenstreek), Lars Flinkerbusch (Economic Board) en Esther den Hertog (Flower Science).

Het oorspronkelijke Flower Science programma is ontstaan als initiatief van de Gemeente Lisse en werd begin 2018 onderdeel van de Economische Agenda van de Duin- en Bollenstreek.

De Stichting Economic Board Duin- en Bollenstreek (EBDB) is opgericht door de vijf gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout en heeft als doel het versterken en stimuleren van de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven – en kennisinstellingen.

bron: Economic Board Duin- en Bollenstreek


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.