Vlaamse tuinbouw in beeld tijdens Dag van de Landbouw

Op een stralende nazomerdag openden 42 bedrijven de deuren voor de 37e Dag van de Landbouw. Het evenement op zondag 15 september was ruim van tevoren aangekondigd en kon daarom rekenen op een mooi aantal bezoekers.

Onder de deelnemende akkerbouwers, fruitkwekers, groententelers en melkveehouders bevonden zich ook enkele glastuinbouwbedrijven.

Een greep uit het glastuinbouwaanbod - met de klok mee: Welroy Fruit in Wellen, de familie Van Laere-De Heyn van de Azaleashop in Lochristi, Tomato Services in Hoogstraten en Druiven Dewit in Overijse, een van de weinige professionele druiventelers in de ooit zo bekende druivenstreek.

Deze bezoeker was overtuigd na een bezoekje aan Tomeco in Merksplas. Waar overigens Gazet van Antwerpen ook langsging, net als een team van De Ruiter Seeds dat consumenten tomaten liet proeven op de De Ruiter Experience Box om daar voor toekomstige rassen weer lering uit te trekken. 

 

Ook bij Tomato Masters was het druk, getuige deze foto van de parkeerplaats.

Een van de deelnemende siertelers: Azaleashop in Lochristi.

Voor meer informatie: www.dagvandelandbouw.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.