Uitbreiding commercieel team

Rens Louwers aan de slag bij Klasmann-Deilmann

Onlangs is Rens Louwers in dienst getreden van Klasmann-Deilmann Benelux in Schiedam, als commercieel medewerker buitendienst voor de regio Boskoop en als ondersteuning in de gebieden  Westland en Oostland.  

Rens is een kwekerszoon uit Hazerswoude en heeft een hbo agribusiness-opleiding afgerond, gericht op teelttechniek en bedrijfskunde. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij GROEN-Direkt en Royal Lemkes, alwaar hij heeft bijgedragen aan de verbetering van de kwaliteitscontrole.

Hij zal zich bij Klasmann-Deilmann vooral gaan toeleggen op de verkoop van substraten, Containermulch afdekmiddel en de Growcoon, een 100 % biologisch afbreekbare zaai- en stekplug.

Over Klasmann-Deilmann
Klasmann-Deilmann is een wereldwijde leverancier van organische substraten, grondstoffen en Growcoon pluggen. Ze beschikt over eigen veenderijen in Duitsland, Ierland, Litouwen en Letland, alsmede  eigen productielocaties voor alternatieve grondstoffen. In het kader van duurzaamheid worden de veenderijen na vervening teruggebracht in natuurlijke staat. Door de beschikbaarheid van een continu hoogwaardige kwaliteit van grondstoffen in eigen beheer, waaronder een groeiend aandeel alternatieve grondstoffen, zijn zij in staat om ook op langere termijn haar afnemers van de gewenste producten te voorzien.

Veenderijen van Klasmann-Deilmann zijn allemaal RPP gecertificeerd en de substraten worden geproduceerd in overeenstemming met de richtlijnen van de RHP,  ’s werelds strengste kwaliteitsnormen voor de substraatindustrie.

Contact met Rens
Vanaf nu is Rens bereikbaar via 010 – 85 11 178 of rens.louwers@klasmann-deilmann.com. Afgelopen vrijdag was hij al te zien op de Aardbeien Demodag 2019 en van 2-4 oktober zal hij aanwezig zijn op GrootGroen in Zundert, de vakbeurs voor de boomkwekerij.

Voor meer informatie:
Klasmann-Deilmann
www.klasmann-deilmann.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.