DCM nieuwe distributeur van Birchmeier spuitapparatuur

Spuitapparatuur van Zwitserse makelij krijgt voet aan grond in Benelux

De Ceuster Meststoffen (DCM) en Birchmeier zijn sinds 1 september 2019 een distributie-samenwerking in de Benelux aangegaan in zowel de hobby als professionele markt. DCM is voortaan de partner voor de verdeling van Birchmeier producten & onderdelen, service en marketingondersteuning in de Benelux.

Over Birchmeier
Als Zwitserse fabrikant beschikt Birchmeier over een internationale verkooporganisatie met een steeds groeiend distributienetwerk. Het productassortiment omvat een breed scala aan spuit-, schuim-, doseer- en strooiapparatuur en een bijpassend assortiment accessoires voor vrijwel alle toepassingen.

De producten zijn speciaal ontworpen om duurzaam te zijn en worden ondersteund door klantenservice en het kwaliteitslabel "Made in Switzerland". Birchmeier producten voldoen aan de meest veeleisende eisen van particuliere en professionele gebruikers over de hele wereld.

Voor meer informatie:
DCM
www.dcm-info.com


Birchmeier
www.birchmeier.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.