Lentiz-studenten ‘Bloem & Design' aan de slag tijdens NZBT

In een vierdaagse ‘mini-onderneming’ gaan de studenten Bloem & Design van Lentiz MBO Westland zich voorbereiden op hun toekomstige loopbaan.

Tijdens de 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling kunnen de tweedejaars studenten laten zien wat zij waard zijn. Zij verkopen en maken daar ter plaatse boeketten en verkopen ook nog potplanten. De zomerbloemen worden vooral door Intergreen en lokale kwekers gesponsord. In de boeketten verwerken de bloemisten in spé vooral Bouvardia en Lisianthus, de themabloemen van 2019. Studenten zijn inmiddels druk met de voorbereidingen en tijdens de praktijklessen worden diverse boeketten geoefend.

De Nationale Zomerbloemententoonstelling wordt van 12 tot en met 15 september a.s. gehouden in de Oude Kerk van Naaldwijk. De toegang is gratis. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Nationale Zomerbloemententoonstelling.

bron: Lentiz


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.