Gerbera Novelties: nieuw assortiment beschikbaar

De aangesloten kwekers en veredelaars van Coloured by Gerbera hebben het nieuwe gerbera assortiment bekendgemaakt. Er zijn 115 nieuwe gerbera soorten beschikbaar, verdeeld over alle categorie├źn.

Klik hier voor de afbeelding in groot formaat

Novelties Gerbera folder 2019-2020
Na marktonderzoek is er dit jaar door Coloured by Gerbera voor gekozen om het nieuwe assortiment te verspreiden via een Novelties Gerbera folder. Alle nieuwe rassen zijn per formaat (large, mini en nano) ingedeeld op kleur. Onder de bloem staat de naam, het VBN-nummer en de categorie vermeld. Via de website van Coloured by Gerbera is per gerbera nu ook de bijbehorende teler te vinden. De folder is online te downloaden via de website: www.colouredbygerbera.com.

Bekijk nieuw assortiment online
Het gerbera assortiment is ook op de website van Coloured by Gerbera bijgewerkt, zodat bloemisten, exporteurs en groothandelaars over de hele wereld het totale gerbera assortiment kunnen bekijken, inclusief alle nieuwe soorten. Met de nieuwste filterfuncties vindt men nog eenvoudiger de gerbera naar keuze. Filteren is mogelijk op categorie, gerberakleur, hartkleur en diameter. Ook kan men filteren op de nieuwste gerbera soorten. Daarnaast is het nu mogelijk bij iedere gerbera te zien welke telers deze gerbera in hun assortiment hebben.

Klik hier voor de folder.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.