onder meer bij LBP, Flora Holland en Stena Line

EU Sante op Brexit-bezoek in het Westland

Het Directoraat-Generaal Gezondheid en Voedselveiligheid (SANTE) is in Europa de bevoegde instantie voor het Europese beleid inzake voedselveiligheid. Met het zicht op een mogelijke Brexit en ook om nog eens te kijken naar de daadwerkelijke uitvoering van de bestaande wetgeving, bezocht een delegatie van SANTE deze dagen het Westland.

Een aantal vertegenwoordigers vanuit de EU, waaronder Directeur Generaal mevrouw Bucher en allerlei co├Ârdinatoren en politiek assistenten uit haar departement.Maar ook vanuit het Ministerie van Landbouw, de NVWA  en tevens Programma specialisten Brexit uit verschillende disciplines.

LBP was als willekeurige locatie door de KCB aangewezen om de delegatie te ontvangen om een door een KCB-specialist uit te voeren inspectie bij te wonen. Begeleid door Customs Manager Marcel van Leeuwen van LBP, gaf de KCB-specialist uitleg over de wijze waarop een inspectie wordt uitgevoerd en wat daar allemaal bij komt kijken. Met  belangstelling werd daar kennis van genomen.

Aansluitend vervolgde de groep haar reis naar de volgende bestemming op het programma, waarop verder onder meer Flora Holland en de Stena Line.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.