Studenten lopen weekje mee in Seed Valley

Een internationale groep van 34 studenten begon het academische jaar goed. Zij ruilden hun laatste week van de zomervakantie in voor een Summer School. Tijdens deze week maakten zij een ´road trip´ langs verschillende veredelingsbedrijven. De studenten, van uiteenlopende life sciences richtingen, kregen een kijkje in deze kennisintensieve en innovatieve sector. In een week tijd ontdekten zij hoe de bedrijven wereldwijd bijdragen aan duurzame productie van gezond voedsel en kwaliteit van leven.

Zoals ieder jaar ontving Wageningen Academy gemotiveerde studenten in Seed Valley, dit keer bij Dekker Chrysanten. Er stond een goedgevulde dag op het programma. De groep werd rondgeleid door het bedrijf, waarbij het gehele proces van zaadje tot chrysant werd getoond. Daarna werden verschillende cases uitgewerkt en gepresenteerd, variërend van veredeling tot marketing.

Summer School “Meet the fascinating world of Green Genetics” wordt georganiseerd door Wageningen Academy.

bron: Seed Valley


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.