netwerklunch, 20 september, Edelman BV, Reeuwijk

Meedenken over de toekomst van Greenport Boskoop?

In 2015 is een Economische Strategische Visie (ESV) opgesteld voor Greenport Boskoop. Inmiddels staan we in een heel andere economische periode met nieuwe uitdagingen: personeelstekort, fytosanitaire issues, toenemende duurzaamheidseisen, waterproblematiek. Een belangrijk moment om opnieuw kritisch te kijken naar de ESV en waar nodig te herzien.


beeld: greenportboskoop.nl

In de afgelopen periode zijn ruim 25 ondernemers in de Greenport geïnterviewd over thema’s als bereikbaarheid, arbeid, innovatie en klimaatbestendigheid. Met experts zijn een aantal thema’s verder uitgediept. Dit heeft een goed beeld gegeven van de kracht en de knelpunten in het gebied.

In de komende maanden wordt nagedacht over een effectief en krachtige aanpak voor de toekomst. Tijdens een netwerklunch worden de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen gepresenteerd én wordt met elkaar gebrainstormd hoe deze uitdagingen kunnen worden opgepakt.

Wees dus welkom op de netwerklunch op 20 september a.s., van 11.30u tot ca. 13.30u. Locatie: Edelman BV, Schinkeldijk 56, Reeuwijk.

Meer informatie en aanmelden via Anja van Tilburg. Stuur meteen een bericht naar: anja@greeninnovation.one


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.