Marc van Steekelenburg, Gentily

"Investeren doe ik niet op gevoel maar op basis van feiten"

Over de toepasbaarheid in zijn gewas is hij nog terughoudend, want lelieteler Marc van Steekelenburg van Gentily constateert dat de nadruk in de basiscursus Het Nieuwe Telen meer ligt op glasgroenten dan op snijbloemen. “En een wat koude teelt als lelie is toch weer een totaal ander gewas dan gerbera of chrysant.”

Samen met Mike Groenewegen is Marc van Steekelenburg eigenaar van leliekwekerij Gentily in ’s-Gravenzande. Deze is in 2013 ontstaan door bundeling van de twee familiebedrijven. Verhalen van andere telers over de toegevoegde waarde waren aanleiding voor Marc om de basiscursus Het Nieuwe Telen te gaan volgen. Hij zit nu weer regelmatig in het ‘klaslokaal’, met belangstelling luisterend naar de ervaringen van collega’s in andere gewassen en teeltsegmenten.

Wat heeft hij er zoal van opgestoken, hoe weet Marc de lessen van HNT toe te passen in zijn lelieteelt? U leest het hier op Glastuinbouw Waterproof.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.