Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Na ruim 90 jaar kweken in Leersum

Darthuizer Groep verhuist naar Bemmel

Na ruim 90 jaar verplaatst de Darthuizer Groep haar hoofdkantoor van Leersum naar Bemmel. Het familiebedrijf met de vennootschappen Mobilane, Mobicare, Darthuizer Productie en Darthuizer Oase Lease is vanaf 9 september 2019 actief vanuit kwekerij DartPlant in Bemmel. Op de Betuwse locatie worden onder meer kant en klare Hedera- en Euonymushagen, sedumcassettes en geraniumpiramides gekweekt.

DartPlant
Darthuizer Groep is sinds 2015 eigenaar van de kwekerij DartPlant (voorheen Presikhaaf), gelegen in het glastuinbouwgebied Bergerden in Bemmel. Met het centraliseren van activiteiten in het uiterst moderne complex zijn de productionele en logistieke mogelijkheden voor de Darthuizer Groep aanzienlijk verruimd. “De verhuizing naar deze duurzame productielocatie past perfect in onze filosofie. Ook een hypermodern kantoor met meer capaciteit ligt in lijn met onze internationale groei en ambities,” aldus Guido Ilsink, eigenaar van de Darthuizer Groep.

MVO
De Darthuizer Groep werkt in Bemmel nauw samen met de sociale werkvoorzieningsorganisatie Scalabor en levert zo een bijdrage aan een belangrijke doelstelling van de Darthuizer Groep: zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan bieden. Ruim 250 Scalabor-medewerkers zijn dagelijks werkzaam voor de Darthuizer Groep.

Fotocredit: Darthuizer Groep

Publicatiedatum: