Online masterclass 2, Kasgroeit, 24 september:

"Voorkom mismatch in de sollicitatieprocedure"

Het internet staat vol met tips over hoe je als sollicitant de beste sollicitatiebrief schrijft en waar je op kunt letten tijdens je gesprek. Maar er is minder te vinden over hoe je als werkgever het beste de selectieprocedure kunt doorlopen. Daarom geeft Kasgroeit tijdens een online masterclass tips hoe ondernemers de juiste kandidaat moeten selecteren en een mismatch voorkomen.

Bij Kasgroeit zien ze dat er vaak gelijk gestart wordt met het selecteren van brieven en vooral naar werkervaring gekeken. "Terwijl je eerst beter kunt bedenken: wat voor persoon zoek ik? Welke mindset vind ik belangrijk? Wat ontbreekt er nu bijvoorbeeld in het team? Welke competenties vind ik belangrijk? Zijn deze competenties ontwikkelbaar?", aldus de adviseurs, waaronder Anneke Postma, die in mei al inging op het werven met een goede vacaturetekst

De online masterclass is te volgen achter de eigen computer op 24 september 2019 om 11.00 uur.

Klik hier om aan te melden. Vlak voor deelname volgt een link per mail om in te kunnen loggen. "Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een computer met een goede internetverbinding, koffie of thee en eventueel een koptelefoon (om je collega’s niet lastig te vallen)."

Voor meer informatie:
Kasgroeit
www.kasgroeit.nl 
info@kasgroeit.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.