Kerklaan Greenhouses en Mustang Demolition:

"De cirkel is rond"

Tholen - Wat ooit met Joost Kerklaan begon, is uitgegroeid tot twee volwaardige bedrijven: Kerklaan Greenhouses en Mustang Demolition. Sinds 1 januari 2019 staan Rick van Buijtene en Hans Kerklaan aan het roer. De nieuwe generatie stond te trappelen en Joost gaf met een gerust hart het stokje over. “Er wordt geïnvesteerd, maar niet te gek. Ze blijven heel normaal doen,” roept Joost, die even binnen komt vallen. En zo is het.

Rick en Hans zijn goed op elkaar ingespeeld. Ze hebben ieder hun eigen taak en kunnen die van elkaar zo over nemen. Ze vullen elkaar goed aan.

Rick van Buijtene, Joost en Hans Kerklaan

Even terug naar het begin. 27 jaar geleden, stopte Joost met zijn teeltbedrijf. Na tien jaar telen hield hij dat voor gezien. Sloopwerk trok hem veel meer. Vijf jaar geleden nam hij Mustang over. En nu wordt er gesloopt en gebouwd met nieuwe en gebruikte materialen.

Rick: "De cirkel moet rond blijven. Het materiaal wat vrij komt tijdens de sloop, gebruiken we waar dat kan. Onze kassen voldoen aan de hoogste, moderne eisen. Verzekeringstechnisch is alles voor onze klanten in orde. Ze voldoen aan alles. Ook de bouw van Groen Label Kas behoort gewoon tot de mogelijkheden.”


Hans houdt zich vooral bezig met Mustang Demolition

De laatste tijd zijn er mooie projecten gebouwd: Luiten Kwekerij in Pijnacker, Verboom in Zevenhuizen, Jan van Geest in Nieuwveen. En binnenkort, dan starten de mannen bij Pippel Bramen in Haaften.

Inmiddels is zowel Kerklaan Greenhouses als Mustang Demolition in hun nieuwe pand getrokken. Binnenkort wordt het pand met een goed feest geopend. Rick en Hans wilde alles bij elkaar hebben.  Er zijn voldoen spreekkamers en aan een mooie kantine is natuurlijk ook gedacht.


Het glas wordt binnen bewaard

En die kantine is nodig. Er werken immers iedere dag weer 35-50 mensen. De sloop- en bouwploegen zijn aan het werk in Europa.

Een groot personeelsbestand is geen doel op zich voor de mannen. Hans: "Het hoort erbij als je verder wilt meegroeien met de klantenkring. We willen namelijk alle projecten aan kunnen pakken. Dus ook voor de grotere en complexere partijen zijn we beschikbaar. Eén van de laatste grote sloopwerken was in Denemarken. Dat ging maar liefst om 15 hectare.”

Voor meer informatie:
Kerklaan Greenhouses and Horti Materials         
www.kerklaangreenhouses.nl 

Noordeindseweg 346A,
2651LM Berkel en Rodenrijs

Rick van Buijtene
Hans Kerklaan
Telefoon 010-5190332
Mobiel  06 1020 4412 
Hans@kerklaangreenhouses.nl   
Rick@kerklaangreenhouses.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.