12 september, Naaldwijk

Seasonal Flower Event in de sfeer van ‘Trends & Zomerbloemen’

Op donderdagavond 12 september 2019 organiseert de Nationale Zomerbloemententoonstelling het Seasonal Flower Event 2019 in het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. De avond begint om 19.00 uur en de afsluiting is in de Oude Kerk in Naaldwijk.

Tijdens het Event zal Trendwatcher Aafje Nijman van Bureau Nijman +van Haaster haar visie delen op het gebied van trends, toegespitst op zomerbloemen.  Aafje zal onder andere ingaan op het belang van het signaleren van trends en hoe daar gebruik van te maken. Ter plaatse vindt aan de hand van een bloemschikdemonstratie een uitbeelding van deze trends plaats.

Gedurende de avond vindt ook de prijsuitreiking van de NZBT-keuring plaats en ook de Meesterteler Award voor het product met de hoogste score en de Stimuflori Innovation Award voor het meest innoverende product uit de tentoonstelling, gezien vanuit marktperspectief.

De combinatie van een afsluitende, informele borrel bij de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk, gesponsord door Stimuflori, maakt het geheel tot een waardevolle avond.

Sponsors, vakgenoten en andere gegadigden ontvangen een digitale uitnodiging. Voor informatie ter zake kunt u een e-mail sturen naar info@nzbt.nl

De tentoonstelling met als thema ‘Nazomeren’ vindt dit jaar plaats van 12 – 15 september a.s. Een terugblik op vorige tentoonstellingen en actuele informatie, zoals openingstijden vindt u op www.nzbt.nl. Overige vragen graag via: info@nzbt.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.