HilverdaKooij en Florist Holland gezamenlijk verder als HilverdaFlorist

Vanaf 1 september gaan HilverdaKooij en Florist Holland gezamenlijk verder onder de merknaam HilverdaFlorist. Deze stap vormt de start van de fusie die tegen maart 2020 tussen de twee bedrijven wordt afgerond. Tijdens het komende seizoen wordt de merknaam in alle communicatie geïmplementeerd en worden de bedrijfsprocessen gefaseerd gecombineerd. 

HilverdaFlorist is de leverancier van uitgangsmateriaal voor het complete assortiment in snijbloemen en pot- en perkplanten. Dit assortiment bestaat uit de pot- en perkplanten Anjers, Alstroemeria eenjarig & meerjarig, Dahlia, Echinacea, Salvia, Helleborus, Garvinea Tuin Gerbera, Patio Gerbera en Pot Gerbera; en de soorten snijbloemen Alstroemeria, Anjer, Helleborus. Gerbera, Gips, Limonium en Scabiosa.

De volgende mijlpaal
HilverdaFlorist vestigt zich op de huidige locatie van Florist Holland nadat de verbouwing en nieuwbouw is afgerond. Nieuw land is verworven om nieuwe productiefaciliteiten te creëren voor de productie van jonge planten en zaden. In het najaar start de uitbreiding van het kantoor, de expeditiehal, de productie- en veredelingsafdeling. De volgende fase is de bouw van de kassen en industriële gebouwen. Aansluitend zijn de bouw van een nieuw R & D-laboratorium en een meerlagen teeltsysteem gepland voor realisatie. Een intensief project waarbij de nadruk ligt op investeringen in automatisering en duurzame, innovatieve teelt- en veredelingstechnieken.

Klik hier voor de website van HilverdaFlorist


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.