Rob Baan reageert op commotie rondom verandering Varend Corso:

"Denk grensoverschrijdend, vertrouw ons en slik die moeilijke pil"

Het Varend Corso gaat veranderen en die veranderingen zijn, hoe kan het ook anders, niet door iedereen enthousiast ontvangen. Al het gemopper ontlokte Rob Baan, sinds dit jaar voorzitter van het Varend Corso, een online reactie. De strekking: even slikken om het glastuinbouwpromotiefeest weer wereldberoemd te maken.


Rob Baan tijdens het Corso van 2018.

Op onder meer Facebook reageerden vele Westlanders ontzet over de plannen om de bekende Westlanddag op te schuiven naar de zondag én dat ten koste van een dagje varen in Den Haag. Baan geeft die mensen in een scherpe reactie de keus tussen:

-'een zuipschuitentoer' met veel herrie op het water en 'comazuipen' langs de kant, alleen in Westland. "Geen design, geen kwaliteit, maar ongetwijfeld een gezellig feestje (Niet voor de jonge jeugd en niet voor de ouderen en zeker niet voor bezoekers van buiten het Westland). Kortom een lekker eigen Westlands EGO feestje." 

OF, en dat is waar de Stichting Varend Corso voor staat volgens Baan:

-'een hoogwaardig, kwalitatief spektakel met top Westlandse producten, promotie en productfierheid en humor als basis.' Dat kost geld en dus kom je er zonder kwalitatieve sponsoring niet is Baan overtuigd. Het nieuwe plan garandeert een dergelijk scenario, waarbij de tocht naar Den Haag vele extra bezoekers bindt. "Westlanders kunnen dit weer een wereldberoemd feest maken. Dat vraagt echter letterlijk grensoverschrijdend denken. Slik even die moeilijke pil. Vertrouw ons."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.