GraphicALL Systems

De beste plantenpaspoort oplossingen op een rij

Nu de invoering van het nieuwe plantenpaspoort op 14 december dichterbij komt, wordt het tijd actie te ondernemen. In onderstaande video geeft leverancier & dienstverlener GraphicALL Systems u graag een overzicht van de best beschikbare oplossingen. Met behulp van deze systemen is er voor elke kweker een passende oplossing vindbaar.

Printen en handmatig aanbrengen
Wanneer de productieaantallen laag genoeg zijn om handmatig te verwerken, is het printen van het plantenpaspoort op een zelfklevend etiket, sleuf of –steeklabel een prima oplossing.

Deze materialen laten zich snel en professioneel bedrukken met een thermostransfer printer. De gemaakte (zwart/wit) afdrukken zijn van hoge kwaliteit en vocht en U.V. bestendig.

Afhankelijk van de gewenste productie capaciteit en etiketafmeting zijn er verschillende type printers beschikbaar, te zien in onderstaande video

De opmaak van het etiket en aansturing van de printer kan gebeuren vanuit uw eigen Windows software of etiketopmaak software zoals BarTender of NiceLabel.

Printen en automatisch aanbrengen
Zelfklevende etiketten zijn ideaal om automatisch aangebracht te worden op verpakkingen zoals kartonnen dozen, hoezen, kratten of zelfs potten. Doordat de etiketten automatisch aangebracht worden, zijn deze systemen ook geschikt voor grotere oplages producten:

Rechtstreeks printen op verpakkingen
Om het plantenpaspoort rechtstreeks te printen op verpakkingen zoals kartonnen dozen, hoezen, trays, kratten en potten zijn er speciale inkjet printers die met hoge snelheden coderingen kunnen aanbrengen:

 

Een andere oplossing is het gebruik van lasertechnologie.
Dit heeft als voordeel dat er geen verbruiksartikelen meer nodig zijn.
De laser veranderd oppervlakte structuur van het product zelf.
Hiervoor is niet elk materiaal geschikt, er moet immers genoeg contrast ontstaan om de afdruk te kunnen lezen.

Voor meer informatie:
GraphicALL Systems B.V.
Neon 23
4709 AZ Oud Gastel
T: 0165-349480
www.graphicall.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven