Nieuwe Cao-onderhandeling van start, tijdelijke Cao-tekst online

De Cao-onderhandeling die voor de zomer werden gehouden hebben geresulteerd in een tijdelijke Cao die nu online beschikbaar is. Tegelijkertijd zijn de onderhandeling voor een Cao voor ná 31 december 2019 gestart. 

Vanwege de korte duur dat de Cao van toepassing is, wordt de tekst niet in de vorm van een boekje gedrukt. Eerder zijn door Glastuinbouw Nederland de nieuwe teksten van het functiewaarderingshandboek verspreid. Deze moet samen met de bijgevoegde tekst als één geheel worden gezien.
 
Er wordt aan gewerkt de Cao ook in het Engels en in het Pools te vertalen. Zodra die er is, wordt dat gecommuniceerd. Daarnaast laat Glastuinbouw Nederland weten dat van het Ministerie van SZW vernomen dat het proces van Algemeen Verbindend Verklaring (AVV) nog niet is afgerond.

Voor lidbedrijven geldt de bijgevoegde tekst echter al wel. "Het advies is derhalve nu ook deze versie bij de medewerkers zichtbaar onder de aandacht te brengen. De vorige versie is wellicht al eerder verspreid onder medewerkers. Ten opzichte van die versie is er niets gewijzigd. Het gaat nu slechts om de opmaak."

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.