Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ozon-systeem voorziet wortels van 'hersenvoer'

Cardinal Fresh heeft een nieuw product toegevoegd aan zijn lijn van ozonreinigingsproducten voor watersystemen in kleine en grote kassen. "De ozonisatie van kaswater is de meest kosteneffectieve manier om toevoerwater volledig te ontsmetten. Het is bewezen veel beter te zijn dan UV- of RO-systemen en dat het veel minder onderhoud vereist tegen concurrerende kosten", aldus Helmut Leili, CEO van Cardinal Fresh .

"Gesteriliseerd water is echter niet het belangrijkste voordeel van ons ozonsysteem: de opgeloste zuurstofniveaus in het water nemen significant toe. Dat is uiterst belangrijk voor de opname van voedingsstoffen in de planten, wat resulteert in een significante toename van opbrengsten, verminderde kosten voor voedingsstoffen en natuurlijk volledig recyclebaar water. Onze ozonsystemen kunnen worden beschouwd als 'hersenvoer voor wortels'."

"Alle gewassen, inclusief groenten, bloemen, planten en cannabis, zullen profijt hebben van onze multi-capaciteitsapparatuur", legt Leili uit. "De apparatuur is speciaal ontwikkeld voor de glastuinbouw, heeft volledige computerbesturing en is gebouwd om vele jaren mee te gaan met minimale onderhouds- en bedrijfskosten." Leili, een ervaren agronoom en de oprichter van Cardinal Fresh, heeft veel ervaring met het werken in kassen en in de verssector. De ozonsystemen van Cardinal Fresh kunnen zaden, wortels en het uiteindelijke product reinigen.

Voor meer informatie:

Cardinal Fresh
+1-226-787-5320
cardinalfresh@gmail.com
helmut@cardinalfresh.com

Publicatiedatum: