Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
08 - 13 september 2019

Derde editie GTC days in voorbereiding

Voor de derde keer organiseert Waterdrinker de GTC Days, een week die in het teken staat van groene activiteiten en creatieve presentaties tussen de meest bijzondere bloemen en planten.

Sinds 20 augustus is de VT Wonen plantenlijn in het GTC te koop. Op zondag 8 september, bij de aftrap van de GTC Days, is VT Wonen styliste Tanja aanwezig om uit te leggen en te laten zien hoe bloemisten het VT Wonen gevoel kunnen vertalen naar hun eigen winkel.

Bedankt plant-campagne
Dit najaar is er volop aandacht voor de succesvolle ‘Bedankt Plant-campagne’ van Bloemenbureau Holland (BBH). Dit keer met een verrassend promotiepakket voor bloemisten. Op zondag is ook een team van BBH en Air so Pure aanwezig voor een sneak preview van de campagne, tips om hierop in te spelen als bloemist en meer informatie over de Air so Pure planten die helpen om de lucht, body & mind te zuiveren. Winkelende bloemisten maken tijdens de GTC Days meteen kans op een gratis promotiepakket (bloemisten die niet winnen, kunnen het pakket ook bestellen via de VBW). 

Klanten maken kans op verrassende, groene prijzen bij het GTC Rad en het GTC team staat iedere dag klaar met koffie, thee en wat lekkers.

De openingstijden van de GTC Days zijn:
Zondag 8-9, 05.00-14.00 uur (let op! Langer geopend!)
Maandag 9-9, 05.00-21.00 uur 
Dinsdag 10-9, 05.00-21.00 uur 
Woensdag 11-9, 05.00-15.00 uur 
Donderdag 12-9, 05.00-15.00 uur 
Vrijdag 13-9, 05.00-13.00 uur 

bron: Waterdrinker

Publicatiedatum: